Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Dâmbovița: Cinci persoane au fost reținute, fiind bănuite de trafic de droguri
06.02.2023, 7:00 pm

În Dâmbovița, 48 de persoane au fost audiate, iar cinci au fost reținute, fiind bănuite de trafic de droguri. Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Dâmbovița, au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de trafic de droguri. Din cercetări a reieșit că, începând cu luna ianuarie 2021 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comercializat, în județul Dâmbovița, în repetate rânduri (peste 900 de acte materiale), droguri de risc (cannabis).
„ Astfel, la data de 5 februarie a.c., au fost puse în aplicare 24 de mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și în zece localități din județul Dâmbovița, fiind descoperite și ridicate aproximativ 100 de grame de cannabis, 15 grame de ciuperci halucinogene, 14.400 de lei și 7.920 de euro, două cântare de precizie, 18 grindere, 17 telefoane mobile și peste 900 de articole pirotehnice din categoriile F1 și F2, 48 de persoane fiind conduse la audieri”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița.
La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus reținerea a cinci persoane cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.
Activitățile s-au derulat cu sprijinul polițiștilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Ploiești, București, Pitești, ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab” Ploiești și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române, mai precizează sursa citată.

SN

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE