Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Percheziții domiciliare la persoane bănuite de înșelăciune, uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații
22.02.2023, 8:37 am

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au pus în aplicare, miercuri dimineață, 9 mandate de percheziție domiciliară, opt dintre acestea fiind în județul Dâmbovița și unul în județul Argeș. De asemenea, vor fi puse în aplicare 85 de mandate de aducere, urmând ca persoanele depistate să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri, informează Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița. Potrivit sursei citate, activitățile sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, fals în declarații.
Din investigațiile efectuate, s-a stabilit faptul că, în perioada noiembrie 2020 - martie 2021, prin sprijinul administratorilor a două societăți comerciale, s-ar fi întocmit în fals contracte de prestări servicii prin intermediul cărora s-ar fi atestat că, pe fondul pandemiei de COVID-19, ar fi fost afectată activitatea artistică desfășurată.
Ulterior, în baza documentelor întocmite, s-ar fi obținut indemnizații necuvenite de la Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială, fiind creat un prejudiciu de peste 440.000 de lei, mai precizează IPJ Dâmbovița. 

SN

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE