Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Cercetări în cazul elevului de la Școala Coresi din Târgoviște, acuzat de violență!
22.02.2023, 9:44 am

Cazul elevului de la Școala Coresi din Târgoviște, acuzat de acte violente, este cercetat de polițiști, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, potrivit Inspectoratului de Poliție Dâmbovița. Oamenii legii au discutat atât cu părinții copilului, cât și cu instituțiile abilitate să ia măsuri, în acest caz.

"Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat și participat la mai multe ședințe comune, alături de reprezentanți de la Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Direcția de Asistență Socială, de la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională și împreună cu directorul unității de învățământ, fiind stabilite măsuri în vederea combaterii faptelor de violență ori a altor evenimente. De asemenea, polițiștii au contactat și discutat cu părinții copilului în cauză. Precizăm că, în prezent, sunt efectuate cercetări, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase", a precizat, astăzi, Inspectoratul de Poliție Dâmbovița, ca răspuns la solicitarea Radio Minisat.

În prima zi de după vacanță, copilul, care este elev în clasa a III-a la această școală, ar fi agresat două fetițe. Acestea ar fi fost trase de păr și lovite de parchet. Într-un acces de furie, copilul ar fi aruncat și cu ghivece de flori, fiind lovită și directoarea școlii.

Potrivit unor surse din rândul părinților, copilul este cunoscut ca având un comportament agresiv. "Trece pe hol și lovește cu pumnul în burtă copiii sau îi amenință. Aruncă cu obiecte, împinge băncile", ne-a mărturisit un părinte, sub protecția anonimatului.

Elevul a fost transferat de la Școala Gimnazială I.Al. Brătescu Voinești, unde personalul didactic se confrunta cu aceleași probleme.

Nemulțumiți de această situație, mai mulți părinți au protestat, ieri, în fața instituției de învățământ. În urma plângerilor făcute de părinți, autoritățile au început cercetările.

Sursa foto: www.ziare.com

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE