Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

De Dragobete, Balul Bobocilor la Liceul Teoretic Petru Cercel Târgoviște!
22.02.2023, 11:26 pm

După restricțiile din pandemie, Liceul Teoretic ,,Petru Cercel" Târgoviște se pregătește cu emoție și mare bucurie pentru Balul Bobocilor 2023.

Evenimentul va avea loc exact de Ziua Iubirii la români, Dragobete, respectiv, vineri, 24.02.2023, ora 18.00, la Clubul Studenților Târgoviște. Accesul în sală se va face începând cu ora 17.00, pe baza biletelor achiziționate.

Tineri frumoși și entuziaști vor participa la diverse probe într-un show pregătit cu multă implicare exclusiv de către colegii lor mai mari, după cum a precizat directorul instituției de învățământ, profesor Ana-Maria Gheorghe.  

Haideți să îi cunoaștem pe bobocii de la Petru Cercel care vor să cucerească titlul de Miss și Mister!

Prima pereche este formată din Nicolae Amalia Maria și Patraș Andrei. Amalia Maria are 16 ani și ne spune despre ea: ,,Îmi place sa citesc și sunt o fire timidă și impulsivă".

Colegul său, Patraș Andrei, s-a descris astfel: ,,Am 16 ani, practic dansuri moderne de șapte ani, sunt o fire liniștită și timidă".

Sunt tineri, entuziaști și frumoși! Să le urăm succes!

A consemnat: jurnalist de serviciu, Mădălina Zamfir, profesor la Liceul Teoretic ,,Petru Cercel" Târgoviște - CDȘ MEDIA ,,ACADEMIA RADIO"

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE