Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

De Dragobete, Balul Bobocilor la Liceul Teoretic Petru Cercel Târgoviște!
22.02.2023, 11:39 pm

După restricțiile din pandemie, Liceul Teoretic ,,Petru Cercel" Târgoviște se pregătește cu emoție și mare bucurie pentru Balul Bobocilor 2023.

Evenimentul va avea loc exact de Ziua Iubirii la români, Dragobete, respectiv, vineri, 24.02.2023, ora 18.00, la Clubul Studenților Târgoviște. Accesul în sală se va face începând cu ora 17.00, pe baza biletelor achiziționate.

Tineri frumoși și entuziaști vor participa la diverse probe într-un show pregătit cu multă implicare exclusiv de către colegii lor mai mari, după cum a precizat directorul instituției de învățământ, profesor Ana-Maria Gheorghe.  

Haideți să îi cunoaștem pe bobocii de la Petru Cercel care vor să cucerească titlul de Miss și Mister!

A treia pereche:
,,Sunt Țimerman Denisa, am 15 ani, îmi place foarte mult să dansez și mă enervez ușor.
Sunt Bogdan Oprescu, am 15 ani. De 9 ani îmi canalizez energia în sport. Mă definesc altruismul și veselia, dar mai mult spiritul de învingător. Îi mulțumesc mamei, m-a învățat să privesc cu mult curaj viitorul spunându-mi “Vorbim noi acasă! “, dar și să cred în Dumnezeu „Roagă-te să nu afle tata!”

Sunt tineri, entuziaști și frumoși! Să le urăm succes!

A consemnat: jurnalist de serviciu, Mădălina Zamfir, profesor la Liceul Teoretic ,,Petru Cercel" Târgoviște - CDȘ MEDIA ,,ACADEMIA RADIO"

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE