Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

De Dragobete, Balul Bobocilor la Liceul Teoretic Petru Cercel Târgoviște!
22.02.2023, 11:44 pm

După restricțiile din pandemie, Liceul Teoretic ,,Petru Cercel" Târgoviște se pregătește cu emoție și mare bucurie pentru Balul Bobocilor 2023.

Evenimentul va avea loc exact de Ziua Iubirii la români, Dragobete, respectiv, vineri, 24.02.2023, ora 18.00, la Clubul Studenților Târgoviște. Accesul în sală se va face începând cu ora 17.00, pe baza biletelor achiziționate.

Tineri frumoși și entuziaști vor participa la diverse probe într-un show pregătit cu multă implicare exclusiv de către colegii lor mai mari, după cum a precizat directorul instituției de învățământ, profesor Ana-Maria Gheorghe.  

Haideți să îi cunoaștem pe bobocii de la Petru Cercel care vor să cucerească titlul de Miss și Mister!

A patra pereche:
,,Mă numesc Năstase Maya, am 16 ani, sunt pasionată de muzică. De fel sunt timidă, dar prietenoasă, altruistă, de încredere și sinceră cu cei din jur.
Mă numesc Badaluta Alexandru și am 16 ani. Îmi plac jocurile, ieșirile în oraș și să ascult muzică. Sunt energic, amuzant, și inteligent."

Sunt tineri, entuziaști și frumoși! Să le urăm succes!

A consemnat: jurnalist de serviciu, Mădălina Zamfir, profesor la Liceul Teoretic ,,Petru Cercel" Târgoviște - CDȘ MEDIA ,,ACADEMIA RADIO"

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE