Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Dragobete cool la Liceul Teoretic Petru Cercel Târgoviște!
28.02.2023, 1:18 am

Dragobetele a fost marcat cu frumusețe, emoții, dar, mai ales, cu responsabilitate de către liceenii de la LTPC Târgoviște. 

Astfel, elevii din clasele mai mari s-au organizat impecabil și au realizat un show de excepție pentru boboceii care au urcat pe podium întrecându-se pentru titlurile de Miss și Mister.

La start, s-au aliniat patru perechi formate din Amalia și Andrei, Medeea si Theodor, Denisa și Bogdan, Maya și Alexandru. Lor li s-a alăturat și Laura Mihaela care a vrut să demonstreze că poate lupta și de una singură pentru acest titlu nobil. Toți au fost minunați, toți au dat dovadă de frumusețe și bun gust, toți au fost marii câștigători LTPC - Balul Bobocilor, ediția 2022-2023. 

Titlurile de Miss și Mister LTPC au fost obținute de Denisa Țimerman și Bogdan Oprescu!

Regizori de serviciu au fost elevi din clase mai mari de la Liceul Teoretic ,,Petru Cercel" Târgoviște, organizați impecabil trecând prin toată gama de antrepenori ori artiști: au fost prezentatori, demonstrând o dicție de calitate, fiind și jurnaliști la Știrile ,,Petru Cercel", un moment care a avut ca scop diseminarea numeroaselor activități educative, sportive ori proiecte Erasmus, derulate în liceu.

Organizatorii au dansat, inclusiv pe ritmuri grecești, au cântat din repertoriul Mihaelei Runceanu, dar și piese grele de rock autentic de la Metallica, AC/DC, au jucat teatru, stand-up comedy, au realizat panouri, ba chiar au improvizat în momente cheie, iar ,,show-ul a fost la superlativ", așa cum i-a felicitat și directorul LTPC Târgoviște, profesor Ana-Maria Gheorghe, invitată la scenă dechisă de către elevi.

,,DE DRAGOBETE, cu dragoste! Balul Bobocilor, 2022-2023 - LTPC! Gândindu-mă cum să-mi încep speech-ul, mi-am amintit că mi-a fost adresată o întrebare: De ce în februarie? Mie îmi plac întrebările, vă mărturisesc, pentru că ne păstrează mereu copii, dar îmi plac și răspunsurile. De ce în februarie? După pandemie, anul acesta, în februarie pentru că paradigma s-a inversat. Dacă la ultimul bal, ediția 2019-2020, înainte de pandemie, organizatori erau în colaborare, profesori, diriginți, elevi, părinți, anul acesta trebuie să mărturisesc cu imensă admirație că, efortul se datorează 99,99% acestor elevi minunați. Nu le-a fost deloc ușor, au muncit mult, au muncit din greu. Liceul este cea mai frumoasă perioadă din viață, perioada în care ne setăm valorile, lumea este atât de diversă. Astfel, vă invit să priviți mereu cu respect spre cei din alte paradigme pentru că tot timpul avem de învățat unii de la ceilalți. Am să vă rog, dragi elevi, să nu uitați această lecție, oricât ați fi de sus și oricât ați fi de jos, să nu uitați că, întotdeauna viața este o frumoasă călătorie în care trebuie să aveți mereu ochii larg deschiși. Să vă păstrați curiozitatea, să adresați întrebări și să aflați răspunsuri! Drept urmare, vreau să mulțumesc elevilor organizatori care au făcut posibilă această călătorie din această seară magică, elevi care au avut în spate părinții lor! Este vorba despre elevii LTPC: Nistor Octavian, Oprea Beatrice, Neagu Lorena, Moraru Ionut, Lungu Andrei, Tudor Sabrina, Oprea Marius, Cristea Rianna, Pădurariu Mark, Tudor Raluca, Ciobanu Denis. MULȚUMIRI BOBOCILOR LTPC: Amalia și Andrei, Medeea si Theodor, Denisa și Bogdan, Maya și Alexandru, Laura Mihaela!", a mai transmis în cadrul deschiderii Balului Bobocilor 2022-2023, profesor Ana-Maria Gheorghe!

După decernarea premiilor. Miss și Mister 2022-2023, Miss și Mister Eleganță, Miss și Mister Popularitate, Balul Bobocilor LTPC s-a bucurat și de un After party care a fost, de departe - ,,the best in town", după cum ne-au spus liceenii!

A consemnat: Mădălina Zamfir
    

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE