Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Concertul olimpicilor la Liceul de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște
13.03.2023, 12:18 pm

După un final de săptămână în care Liceul de Arte „Bălașa Doamna” a găzduit etapa regională a Olimpiadei Naționale Corale, iar Corul „Cantabile” al liceului a obținut Premiul I, calificându-se la etapa națională a olimpiadei, începem o altă săptămână cu trei evenimente importante.
Astfel, în perioada 13 – 15 martie 2023, Liceul de Arte „Bălașa Doamna” își premiază elevii
care au obținut rezultate deosebite la etapa județeană a Olimpiadei de Interpretare Instrumentală, clasele III-VIII, desfășurată la finalul lunii februarie și deschide o serie de trei concerte susținute de cei 30 de elevi instrumentiști calificați la etapa zonală a olimpiadei, care se va desfășura la Drobeta Turnu-Severin, în data de 17 martie 2023.
Concertele vor avea loc în Amfiteatrul „George Enescu”, al Liceului de Arte „Bălașa Doamna”, luni, 13 martie, orele 11:00, respectiv 14:30 și miercuri, 15 martie, ora 15:00.
În cadrul concertelor, elevii instrumentiști de la pian, vioară, violoncel, chitară, percuție și nai, vor interpreta lucrări din repertoriul clasic universal aparținând compozitorilor: J. S. Bach, W. A. Mozart, L. van Beethoven, F. Chopin, G. Enescu, P. Constantinescu, C. Porumbescu, A. Gomez, M. Bruch, C. Debussy.
Liceul de Arte „Bălașa Doamna” îi felicită atât pe elevi, cât și pe profesorii lor îndrumători și
corepetitori și le urează succes la etapele viitoare ale Olimpiadei de Interpretare Instrumentală, se arată într-un comunicat de presă al instituției de învățământ.

foto credit: Liceul de Arte „ Bălașa Doamna” Târgoviște

SN

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE