Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Asistent medical generalist cu competențe la standarde europene, proiect Erasmus derulat în Cehia și Spania, de Liceul Tehnologic Spiru Haret Învățământ Postliceal Sanitar din Târgoviște!
22.03.2023, 12:37 am

Elevi de la Liceul Tehnologic ,,Spiru Haret”- Învățământ Postliceal Sanitar din Târgoviște și-au dezvoltat competențele de asistent medical generalist la standarde europene prin intermediul unui Proiect Erasmus+, cu mobilități în Cehia și Spania.

Astfel, paisprezece eleve și două cadre didactice însoțitoare de la Liceul Tehnologic ,,Spiru Haret” - Învățământ Postliceal Sanitar din Târgoviște au participat în perioadele 3-17 februarie 2023 la Praga și, respectiv, 05-19 februarie 2023 în Cordoba la stagiile de practică din cadrul proiectului: „Asistent medical generalist cu competențe la standarde europene”.
Nr. de referintă: 2022-1-RO01-KA122-VET-000070380. Programul Erasmus+ ,,Acțiunea-cheie 1: Mobilitatea persoanelor în scopul învățării”.

,,Mulțumim participanților care au dat dovadă de profesionalism, Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița și ANPCDEFP pentru șansa extraordinară oferită!" - au transmis coordonatorii proiectului Erasmus+ Acțiunea-cheie 1: Mobilitatea persoanelor în scopul învățării”.

Proiectul se desfășoară cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, au mai precizat inițiatorii proiectului.

A consemnat: Mădălina Zamfir

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE