Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Proiecte made for Europe, în competiție județeană!
31.03.2023, 8:21 pm

Astăzi, s-a desfășurat, în sala de conferințe a Inspectoratului Școlar Dâmbovița, faza județeană a concursului național „Made for Europe”. Elevi de gimnaziu și de liceu din județ au prezentat produsele proiectelor europene în care ei au fost implicați. Astfel, 21 de proiecte au fost expuse pe parcursul a aproape cinci ore, cât a durat competiția. În urma selecției realizate, s-au calificat, la faza națională a competiției, cinci elevi.

La gimnaziu, Andreea Diana Pârvu (clasa a VI-a) de la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din Târgoviște, va reprezenta județul, la faza națională, cu proiectul „Povestea mea cu Story Jumper”.

La liceu, au obținut premiul I și s-au calificat la națională următorii elevi:
Ioana Alexia Bădeanu (clasa a XII-a), de la Colegiul Național „Nicolae Titulescu” din Pucioasa, cu proiectul “Plan de afaceri BioFarm Glitter”

Iosif Elena Daniela (clasa a XI-a), de la Colegiul Național „Constantin Carabella” din Târgoviște, cu proiectul „Radio-școală Cara PM”

Teodora Tomescu (clasa a XII-a), de la Colegiul Național „Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște, cu proiectul „Site web Formarea limbii române”

Miruna Mihaela Niță (clasa a XII-a), de la Colegiul Național Pedagogic „Constantin Cantacuzino” din Târgoviște, cu proiectul „Evaluarea în învățământul primar și preșcolar. Instrumente și exemple de bune practici”

Păstrează o șansă de calificare la națională și ocupanții locului II de la liceu: Mircea Andrei Drăgoescu (clasa a XI-a), de la Liceul de Arte “Bălașa Doamna”, cu proiectul “Film/scurtmetraj” și Antonia Edu (clasa a XI-a), de la Colegiul Național Pedagogic „Constantin Cantacuzino” din Târgoviște, cu proiectul „HelloLingo”.

Inspectorul școlar pentru proiecte educaționale, prof. Valentin Stancu, i-a felicitat pe toți participanții, apreciind calitatea proiectelor prezentate. „Vă felicităm pentru presatația extraordinară!!! Ne-am îmbogățit cu toții privind prezentările și ne-am bucurat că acești copii și tineri învață în școlile noastre și ne reprezintă atât de frumos! Vă mulțumim pentru tot efortul și vă dorim mult succes în tot ce faceți”, a declarat Valentin Stancu.

Etapa națională a concursului “Made for Europe” se desfășoară la Bistrița, în perioada 25-29 aprilie.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE