Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Eveniment de multiplicare în cadrul unui proiect Erasmus, la Școala Mihai Viteazul din Târgoviște
27.04.2023, 9:47 pm

Mâine, se va desfășura, la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Târgoviște, un eveniment de multiplicare, la finalul proiectului Erasmus+ „Am I European?”.  Acesta a debutat în septembrie 2020 și a urmărit ca elevii și profesorii participanți să își formeze o imagine reală a europeanului, prin mai multe metode de investigare a realității, prin acțiuni concrete desfășurate în afara școli, prin comunicare pe teme de actualitate cu cât mai mulți cetățeni.

Proiectul a reunit instituții de învățământ și ONG-uri din Spania, Turcia, Țara Galilor și România. Instituțiile partenere de la noi au fost Asociația Ambasadorii Prieteniei, Școala Gimnazială „Iancu Văcărescu” din Văcărești și Școala Gimnazială „Șerban Cioculescu” din Găești.  

Pe lângă prezentarea câtorva instrumente de lucru la clasă, pe parcursul întâlnirii de mâine, se va discuta și despre rezultatele chestionarelor aplicate de două ori profesorilor și elevilor din școlile partenere, precum și celor de la Liceul de Arte “Bălașa Doamna” și Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Târgoviște.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE