Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Echipa Phantom Robotics de la Colegiul Național Constantin Carabella din Târgoviște participă în iulie la competiția de robotică Chicago Robotics Invitational din SUA !
19.05.2023, 12:59 am

Echipa Phantom Robotics de la Colegiul Național „Constantin Carabella” din Târgoviște va participa la competiția de robotică “Chicago Robotics Invitational” din SUA în luna iulie din acest an, fiind acceptați printr-o selecție strictă făcută de către organizatori în urma înscrierilor a mii de echipe din întreaga lume.

În urma selecției, doar 34 de echipe vor participa la această competiție. Tinerii membri din Phantom Robotics se antrenează din greu la acest moment pentru meciurile de robotică ce vor urma în Chicago, fiind sprijiniți de mentorii lor, Monica și Liviu Riza.

“Chicago Robotics Invitational” este o competiție de robotică off-season foarte cunoscută, asemănătoare cu FIRST Tech Challenge, la care echipele din Colegiul Național „Constantin Carabella” au rezultate excepționale.

Aceasta le oferă participanților provocarea de a concura pe terenuri de joc FIRST Tech Challenge modificate.

Phantom Robotics este prima echipă din județul Dâmbovița calificată la “Chicago Robotics Invitational”.

Cheltuielile cu transportul în SUA, cazarea la hotelul unde se va ține competiția și masa sunt estimate la peste 25.000 de euro.

Prin urmare, solicităm ajutorul dâmbovițenilor și nu numai, pentru a sponsoriza sau pentru a-i ajuta să poată strânge suma necesară deplasării.

Fondurile se colectează în contul Asociației ”NOI ZIDIM VIITORUL”: RO50 RNCB 0749 1654 5366 0001. telefon 0721.547.477

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE