Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

”Proiectele ERASMUS +, oportunități de învățare pentru profesorii Grădiniței nr.1 Târgoviște
01.06.2023, 5:28 pm

 Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Târgoviște implementează în perioada 2020-2023 proiectul cu titlul ,,INCLUSION THROUGH SENSORY INTEGRATION’’, proiect finanțat de Comisia Europeană, prin programul ERASMUS+, Acțiunea KA2, parteneriate strategice pentru susținerea schimbului de bune practici în domeniul școlar doar între școli.
Obiectivul proiectului este acela de a sprijini incluziunea prin integrarea senzorială a tuturor copiilor prin sesiuni educaționale, inclusiv alfabetizare, educație în aer liber, luând în considerare capacitatea de creativitate și un mediu de învățare bine organizat.
La ultima activitate, cea de-a 5-a, care s-a desfășurat în România, la Târgoviște, au participat un număr de 25 cadre didactice din cele cinci țări partenere în proiect: Islanda, Croația, Grecia, Suedia și România. Grădinița cu PP nr.1, Târgoviște a fost reprezentată de întreaga echipă de proiect, după cum urmează: director, prof. Alice Georgeta Nistor, prof. Florina Popescu, prof. Mihaela Gavrilă, prof. Diana-Maria Rusu, prof. Monica Ciobanu, prof. Mădălina Împărățel, prof. Steluța Stănciulică și prof. Valentina Gîmbă.
Pe parcursul celor 5 zile de activitate s-au organizat diverse activități, atât cu bază teoretică, cât și practică (prezentarea sistemului de învățământ din România, prezentarea alternativei educaționale Step by Step), job-shadowing, discuții, activități demonstrative, activitate în echipe, vizite la instituții preșcolare, activități indoor și outdoor.

Partenerii acestui proiect sunt:

1. Leikskólinn Gefnarborg-Icelanda-COORDONATOR
2. Nipiagogeio Karterou, Heraklion Grecia
3. Dječji vrtić Vrbovec, Vrbovec-Croația
4. Katarina Barnstugeförening, Stockholm-Suedia
5. Grădinița cu PP nr.1 Târgoviște, România

SN

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE