Minisat Explorer
Sergiu Dumitru

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

OFERTA educațională a Liceului Tehnologic de Transporturi Auto Târgoviște
23.06.2023, 12:04 pm

OFERTA  educațională     a Liceului  Tehnologic de Transporturi Auto  Târgoviște pentru  ANUL  ȘCOLAR  2023-2024 constă în  2 clase de gimnaziu, profil sportiv- Înot, având disponibile următoarele locuri :

- clasa a V-a    1 clasă cu 24 locuri

- clasa a VI-a  1 clasă cu 24 locuri

  Instituția oferă un  cadru optim pentru  educație și formarea unor  caractere adevărate,  având în dotare o bază sportivă modernă (sală de sport, teren de sport) iar pregătirea sportivă practică și a perfecționarea procedeelor de înot se realizează la Complexul Turistic de Natație Târgoviște.

 

 Pentru învățământul liceal, oferta conține  

Pentru învățământul liceal CLASA a IX a - ZI

   - o clasă cu 24 locuri în domeniul mecanică, calificarea / Tehnician transporturi și o clasă cu 24 locuri cu domeniul    Electric / Tehnician  electrician     electronist auto

Învățământ profesional cu durata de 3 ani - CLASA a IX a

- o clasă cu 24 locuri în domeniul mecanică, calificarea Mecanic auto, o clasă cu 24 locuri cu domeniul  MECANICĂ -Tinichigiu vopsitor auto      și o clasă cu 24 locuri cu domeniul    Electric / Tehnician  electrician     electronist auto.

La învățământul liceal  - SERAL oferta este formată din:

-o clasă cu 28 locuri în domeniul mecanică, calificarea / Tehnician transporturi, clasa a IX a.

  -o clasă cu 28 locuri în domeniul mecanică, calificarea / Tehnician transporturi, clasa a XI a.    -o clasă cu 28 locuri în domeniul mecanică, calificarea / Tehnician mecatronist, clasa a XI a.

Școala de maiștri cu durata de 2 ani:

  • O clasă cu 28 locuri domeniul Construcții, instalații și lucrări publice, calificarea Maistru instalator în construcții.

Absolvenții de învățământ profesional se pot angaja la service-uri sau companii din industria auto sau pot continua studiile în ciclul superior al liceului.

 Elevii obțin competențe în vederea dobândirii  permisului  de conducător auto categoria B,    autoturisme.

 Instruirea practică se realizează la agenți economici   importanți în Târgoviște.

Dobândesc certificate de competență pentru calificări în meserii cerute pe   piața muncii europene cu  posibilități de angajare rapidă.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE