Minisat Explorer
Sergiu Dumitru

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Un elev al LTPC Târgoviște, victima unui accident rutier grav, se luptă pentru viață! Ajutați-l pe Octavian-Ștefan Nistor!
05.07.2023, 4:31 pm

În timp ce examenele naționale au adus împliniri, dar și numeroase nemulțumiri cu privire la mediile obținute, un tânăr se luptă disperat pentru o șansă la viață. Locul său în sală la examenul de bacalaureat a fost gol, deoarece el duce pe un pat de spital o luptă cruntă pentru viață. Iată apelul mamei sale:

,,Acum 19 ani Dumnezeu mi-a oferit șansa de a fi cea mai fericită mamă: am trăit un sentiment unic pe care nu îl voi uita niciodată! Dar destinul familiei noastre, s-a schimbat pe data de 1 iunie 2023, atunci când fiul meu Octavian-Ștefan, a suferit un grav accident de circulație în urma căruia a stat în comă indusă 20 zile, iar noi alături de el, la poarta spitalului Elias. După cele 20 zile, a rămas tot în comă (dar nu indusă), având leziuni cerebrale profunde care necesită tratamente de specialitate și multa recuperare. Îmi este foarte greu să vă spun, dar viața lui depinde de ajutorul fiecăruia dintre noi. Tratamentele și recuperarea pe care trebuie să le facă sunt foarte costisitoare, dar fără ele, Octavian nu are nicio șansă la viață.

Ca mamă, vă rog să înțelegeți durerea prin care trec și să nu rămâneți indiferenți, ajutându-ne cu orice sumă de bani pe care puteți să ne-o oferiți, chiar și cu distribuirea anunțului pentru ca Octavian sa rămână în viață, alături de noi.

Vă mulțumesc din suflet, și am să mă rog ca Dumnezeu să vă răsplătească înzecit pentru ajutorul oferit!"

Banii se pot dona în contul mamei pe numele GABRIELA NISTOR
Cont în lei: RO28BTRL01601201F51131XX
Cont în euro: RO60BTRLEURCRT00F5113101

,,Vă rugăm să ne sprijiniți! Octavian a absolvit anul acesta Liceul Teoretic Petru Cercel, dar, din păcate, a fost absent motivat la Examenul National de Bacalaureat.
Octavian Nistor are nevoie de ajutorul tuturor!❤️Octavian luptă pt viață!", a transmis la rândul său doamna director al LTPC Târgoviște, profesor Ana-Maria Gheorghe.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE