Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Angajații M.A.I. vor veghea la buna desfășurare a activităților prilejuite de sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon
09.08.2023, 10:20 am

Angajații M.A.I. vor veghea la buna desfășurare a activităților prilejuite de
sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon. Vineri, 11 august a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa și Grupării de Jandarmi Mobile “Matei Basarab” Ploiești, Inspectoratului de Poliție al Judeţului Dâmbovița și Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmbovița vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, precum și buna desfășurare a activităților în zona Catedralei Arhiepiscopale și Mitropolitane din municipiul Târgovişte, unde va avea loc procesiunea religioasă prilejuită de sărbătoarea solemnă a Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţării Româneşti.
Totodată, jandarmii dâmbovițeni vor fi prezenți și joi, 10 august 2023, pentru a asigura siguranța participanților la ceremoniile de deschidere, care vor debuta la ora 18:00, cu Vecernia și vor continua cu Pelerinajul tinerilor din Arhiepiscopia Târgoviștei, ce se va desfășura în zona de centru, cu oprire la Mânăstirea Stelea și la statuia Sfinților Martiri Brâncoveni, din fața Primăriei Târgoviște.
Principala misiune a jandarmilor dâmbovițeni, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu, va consta în asigurarea siguranței cetățenilor și prevenirea eventualelor fapte de natură antisocială. La această activitate se preconizează participarea unui număr mare de persoane.
Jandarmii dâmbovițeni adresează participanţilor la această manifestare religioasă
următoarele recomandări preventive:
- să respecte indicaţiile organizatorilor și ale autorităților pe timpul derulării evenimentului;
- să evite implicarea în conflicte de orice natură;
- să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, etc.);
- să acorde atenție copiilor pentru a evita riscul de a se rătăci în mulțime;
- să sesizeze orice situație de pericol ori faptă de natură antisocială la patrulele de ordine publică aflate în misiune.

SN

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE