Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Un tânăr de 19 ani a fost reținut de polțiștii dâmbovițeni pentru șantaj
25.08.2023, 11:38 am

Un tânăr de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore de polțiștii dâmbovițeni pentru șantaj.
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați, joi, de o tânără de 18 ani, din municipiu, că este șantajată de un tânăr cu care a avut o relație.
Polițiștii au constat că, în perioada 18-24 august a.c., prin intermediul unei aplicații de mesagerie, tânăra ar fi fost constrânsă de un bărbat de 19 ani să întrețină relații sexuale cu acesta și să îi transfere bani. În caz contrar, tânărul ar fi intenționat să publice în mediul online imagini video cu caracter compromițător.
„ În cursul serii trecute, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale l-au depistat în flagrant pe bănuit într-o pensiune din Târgoviște. Acesta ar fi urmat să se întâlnească cu victima pentru a întreține relații sexuale în schimbul ștergerii imaginilor video.Bărbatul a fost condus la sediul poliției, iar, în urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj. Astăzi, 25 august, bănuitul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz”, se arată într-un comunicatde presă al In spectoratului Județean de Poliție Dâmbovița.
Instituția a adăugat că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

SN

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE