Minisat Explorer
Sergiu Dumitru

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Cultură de canabis descoperită la Ocnița. Un tânăr de 35 de ani este cercetat
07.09.2023, 9:45 am

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gura Ocniței au informat, marți, Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița cu privire la existența unei culturi de cannabis într-o pădure din comuna Ocnița.
În urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, împreună cu cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Dâmbovița, a fost depistat în flagrant delict un bărbat, de 35 de ani, din Târgoviște, în timp ce ar fi efectuat activități de întreținere a unei culturi outdoor de cannabis.
„ Bărbatul, în perioada aprilie - august a.c., ar fi achiziționat o cantitate importantă de semințe, ar fi înființat și întreținut o cultură, într-o zonă împădurită, din extravilanul unei comune, din județul Dâmbovița.  La fața locului, într-o zonă greu accesibilă, au fost descoperite și indisponibilizate 14 plante, cu dimensiuni între 1,40 și 2,70 de metri. 
În urma controlului autovehiculului, au fost descoperite și ridicate o cantitate de cannabis, precum și alte mijloace de probă”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița..

Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Dâmbovița, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținerea de droguri de risc pentru consum propriu.

SN

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE