Minisat Explorer
Sergiu Dumitru

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Părinții vor aduce la școală adeverințe medicale NUMAI LA ÎNSCRIEREA ÎNTR-UN NOU CICLU DE ÎNVĂȚĂMÂNT
07.09.2023, 3:07 pm

Medicul de familie eliberează documente medicale, respectiv adeverință medicală de înscriere în colectivitate, aviz epidemiologic și fișă de vaccinări, NUMAI LA ÎNSCRIEREA ÎNTR-UN NOU CICLU DE ÎNVĂȚĂMÂNT, adică pentru creșă, grădiniță, clasa pregătitoare și clasa a IX-a, informează Ministerul Sănătății.

Toți ceilalți copii NU TREBUIE să prezinte adeverințe medicale sau avize epidemiologice!

Lista documentelor medicale necesare înscrierii/transferului în unităţile de învăţământ se regăsește în Metodologia privind asigurarea asistenţei medicale a antepreşcolarilor, preşcolarilor, elevilor din unităţile de învăţământ preuniversitar şi studenţilor din instituţiile de învăţământ superior pentru menţinerea stării de sănătate a colectivităţilor şi pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos, din 27 iulie 2023, aprobată prin Ordinul comun al Ministerului Sănătății și Ministerului Educației nr. 2508/4493 din 2023. 

https://www.ms.ro/ro/centrul-de-presa/%C3%AEn-aten%C8%9Bia-p%C4%83rin%C8%9Bilor-informa%C8%9Bii-cu-privire-la-solicitarea-avizelor-epidemiologice-la-%C3%AEnceputul-anului-%C8%99colar/


SN

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE