Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Luna viitoare are loc, la Târgoviște, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți
28.09.2023, 5:16 pm

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă Dâmbovița în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița organizează în data de 27 octombrie 2023 Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

Evenimentul se desfășoară la nivel național, iar în județul Dâmbovița va avea loc în Târgoviște, str. Tineretului, nr. 1 în incinta Clubului Studenților începând cu ora 10.00.
Obiectivul principal al Bursei îl reprezintă facilitarea inserției pe piața muncii a tinerilor
care au finalizat anul acesta o formă de învățământ, oferind astfel posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi potențiali angajați.

Tinerii aflați în evidențele AJOFM Dâmbovița beneficiază de servicii și măsuri de stimulare a ocupării, fiind monitorizați lunar în cadrul Programului de Ocupare a Forței de Muncă, respectiv prin Planul de Formare Profesională.

Astfel, la finalul lunii august 2023, dintre cei 2096 de tineri care au beneficiat de servicii de mediere a muncii și consiliere profesională, 564 s-au încadrat în muncă.
La eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane interesate să se angajeze
sau să își schimbe locul de muncă actual.

Ofertele de muncă pot fi depuse atât la sediul instituției din Târgoviște, str. Tudor Vladimirescu, nr. 1A, la punctele de lucru ale agenției din Moreni, Pucioasa, Găesti, Titu și Băleni cât și pe adresa de e-mail: ajofm.db@anofm.gov.ro.
Participarea este gratuită.


SN

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE