Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Opt persoane rănite în urma unui accident rutier, la Fețeni
31.10.2023, 7:36 pm

UPDATE- Comunicat de presă ISU DÂMBOVIȚA

„ În urma unui apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a fost semnalat un eveniment rutier la granița cu județul Argeș, pe DN7, în care un microbuz s-a răsturnat, rezultând victime multiple.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Basarab I" al județului Dâmbovița a luat măsuri imediate pentru alertarea subunităților de intervenție și a relaționat cu forțele de intervenție din județul Argeș.

Pentru gestionarea situației de urgență din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Basarab I" al județului Dâmbovița au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă și patru ambulanțe SMURD, iar SAJ DB a acționat cu patru echipaje.

În incident a fost vorba despre un microbuz care s-a răsturnat în afara părții carosabile, în localitatea Valea Mare, sat Fețeni, din județul Dâmbovița.

La fața locului au fost evaluate medical 13 persoane, toate fiind conștiente și cooperante. Opt dintre acestea au fost transportate la Spitalul Județean Argeș.”


știrea inițială:
Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița informează că, marți seară, pe DN 7 - Fețeni- un microbuz în care s-ar fi aflat 12 pasageri ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în șanț.
Se pare că 8 persoane ar fi evaluate la fața locului. Traficul este blocat.

Vom reveni cu informații suplimentare.

SN

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE