Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

De vorbă cu preșcolari și elevi din Moreni și Găești despre violența fizică și psihică
10.11.2023, 6:06 pm

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost prezenți la Școala Gimnazială nr. 1 din Moreni, unde au discutat cu elevii din clasele I-VIII, dar și cu cadrele didactice despre faptele de violență fizică și psihică.

Polițiștii au prezentat pe înțelesul elevilor ce reprezintă bullying-ul, cum pot fi prevenite faptele de violență, care sunt efectele consumului de substanțe interzise, ce comportament ar trebui să aibă în societate, care sunt cele mai importante reguli de circulație pe care trebuie să le respecte, obiectivul principal fiind acela de a crește gradul de siguranță în mediul școlar.

De asemenea, polițiștii de la ordine publică, rutieră, proximitate și criminalistică din cadrul Poliției Orașului Găești au trecut pragul Grădiniței cu Program Prelungit ”Inocența” din localitate, unde au organizat o nouă activitate informativ-preventivă.

Pe lângă recomandările pentru prevenirea victimizării minorilor și a delicvenței juvenile, polițiștii le-au explicat copiilor ce reguli de circulație trebuie să respecte atunci când se deplasează pe drumurile publice în calitate de pietoni sau bicicliști ori cu trotineta, subliniind faptul că strada nu este un loc pentru joacă, iar activitățile de divertisment și recreere trebuie să se desfășoare în zone special amenajate, unde nu există trafic rutier, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița.

SN

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE