Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

10 lucruri pe care nu le știați despre Rihanna
18.09.2014, 1:31 am

Sex-appeal + talent = Rihanna. Urmează 10 lucruri pe care nu le știați despre Rihanna.

1 - Numele său întreg este Robyn Rihanna Fenty, iar porecla sa este Riri. Nu i s-a spus Rihanna până să ajungă un star.

2 - Pentru a face rost de bani, în copilărie vindea haine pe stradă alături de tatăl său.

3 - La 15 ani câștiga un concurs de tinere talente cu o variantă aproape la fel de bună ca originalul a piesei Hero - Mariah Carey.

4 - Idolii săi din adolescență au fost: Madonna, Mariah Carey, Janet Jackson și Beyonce.

5 - La 16 ani a înregistrat un demo care a ajuns la urechile lui Jay Z, pe-atunci președinte la Def Jam Records. Acesta a semnat imediat un contract cu artista. Ulterior, au apărut zvonuri cum că Jay Z ar avea o relație cu Rihanna. La vremea respectivă, rapper-ul avea deja o iubită celebră: Beyonce.

6 - Single-ul de debut al artistei a fost "Pon De Replay", un hit atât de mare încât lui Jay Z i-a fost tare teamă ca nu cumva să rămână singurul din cariera Rihannei. Din fericire s-a înșelat.

7 - Rihanna a cântat în deschiderea concertelor lui Gwen Stefani din turneul "Music of the Sun".

8 - Rihanna personal s-a implicat în a interzice la concertele sale accesul cu umbrele. Coregrafia piesei "Umbrella" e "complicată și, dacă nu e executată cum trebuie, cineva poate răni persoanele din jur" declara artista la un moment dat.

9 - În 2007, a primit din partea Gillette premiul ""Celebrity Legs of a Goddess". Imediat după asta, Rihanna și-a asigurat picioarele pentru suma de un million de dolari. A declarat pentru revista People că se concentrează cel mai mult pe picioare când face exerciții de fitness.

10 - Din 2008, în luna februarie, a fost introdusă în Barbados o sărbătoare națională dedicată Rihannei. Aceasta a apreciat gestul și a susținut un concert gratis pentru fani.

Bonus: Rihanna nu mănâncă gustări mexicane, chinezești, japoneze sau indiene. De asemenea, urăște legumele.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE