Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

VUNK a reunit vocile mai multor generatii pentru un cantec indemn la atitudine: Ne facem auziti!
23.09.2014, 10:51 pm

Alaturi de Cornel Ilie si colegii lui de la VUNKRoman (Zdob si Zdub), Aylin, Alina Eremia, Nicole Cherry, Gabriel Cotabita, Loredana, Mihai Georgescu (Bere Gratis) si Sisu indeamna tinerii si nu numai la actiune, la a lua atitudine fata de politicieni, dar si fata de reprezentantii Bisericii care nu-si respecta menirea.

Cornel Ilie spune ca a scris cantecul fiind revoltat de reactia Bisericii la opiniile celor care protestau ca a sfintit o televiziune cu un “trafalet” si de ipocrizia de care dau dovada inaltele fete bisericesti in raport cu credinciosii, deci si in raport cu el.

"Cand un artist vorbeste despre societatea in care traieste o face cu putere si credinta. Si, intotdeauna, o face cu speranta, pentru ca artistii nu se dau batuti niciodata. De data asta suntem multi si vom fi si mai multi. Cultura si educatia din Romania traiesc prin vocile care se fac auzite, fiecare in domeniul lui.

Noi nu ne regasim in nicio forma din politica actuala, pentru ca este facuta de incompetenti, de lasi si de oameni fara bun simt. Nu ne simtitm reprezentati de nimeni si stim sigur ca cei mai multi romani simt la fel”, a spus Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Videoclipul piesei “Ne facem auziti” a fost regizat de Silviu Mustatea si Bogdan Mustatea (Brothers M).

VUNK va sustine in aceasta toamna cel mai mare concert al carierei lor, “VUNK in Orasul Minunilor”, o poveste rock care implica desfasurari masive de forte, sunet surround, experiente multi senzoriale si participarea directa a spectatorilor prin intermediul tehnologiei.

Concertul “VUNK in Orasul Minunilor” are loc pe 3 octombrie la Sala polivalenta.  Biletele sunt disponibile in retelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghiseele Postei Romane, la casa de bilete a Salii Palatului si online pe www.iabilet.ro.

Puteti urmari aici cateva secvente din videoclipul VUNK si ai Nostri – “Ne facem auziti”, lansat impreuna cu MediaPro Music:

 

https://www.youtube.com/watch?v=nI6175LsY9w

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE