Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Mii de fani au cantat vineri seara alaturi de Vunk, in Orasul Minunilor
07.10.2014, 12:14 am

Vineri seara, la Sala Polivalenta, baietii din trupa Vunk - transformati in super eroi - si-au tinut promisiunea si au continuat sa revolutioneze industria muzicala romaneasca printr-un concert care a uimit spectatorii nu doar prin desfasurarea de forte, ci si prin puterea emotiilor transmise: Vunk In Orasul Minunilor.

Peste 5000 de spectatori s-au aflat intr-o Sala Polivalenta transformata intr-un tarim de basm, avand in fata cea mai grandioasa scena creata de o trupa din Romania si, ca in basme, provocarile si emotiile au venit din locuri surprinzatoare: spatiul de spectacol s-a extins pe tavanul Salii Polivalente care a fost transformat in ecran de cinematograf. Prin proiectii unice in Romania, pe tavanul Salii Polivalente a fost spusa, prin filme animate, povestea care a inspirat show-ul, iar unul dintre cele mai suprinzatoare momente a fost cand liderul trupei VUNK, Cornel Ilie, a plutit pur si simplu deasupra spectatorilor, intr-un felinar urias, cantand un super hit - “Balada pentru o minune”.

Sunetul surround si hologramele, laserele care au creat un cer de lumina deasupra publicului sau artificiile care au coborat, la propriu, direct din tavan (in timpul piesei “Artificii pe tavan”) au fost alte elemente care au transformat experienta spectatorilor intr-una ireala, de vis, iar bratarile - ale caror lumini se sincronizeaza pe muzica - au facut fiecare spectator un super erou, parte din poveste.

Vunk si-a depasit astfel productia revolutionara de anul trecut (“asasishow” a fost considerata cea mai mare productie indoor romaneasca din ultimii ani) creand cel mai mare show romanesc realizat vreodata.

Dupa ce am stat in fata a peste 5000 de oameni fericiti, timp de doua ore, si dupa ce am primiti trei zile la rind mesaje de multumire ca le-am facut seara mult mai frumoasa si ca mai traiesc concertul si dupa terminarea lui, stiu ca ne-am tinut promisiunea facuta la sfirsitul show-ului de anul trecut. Atunci, ultimele cuvinte au fost 'Fericirea salveaza România. Voi, impreuna cu noi, suntem niste eroi. Va multumim. Orasul Minunilor a prins viata, nu mai este doar o lume virtuala, este una reala, posibila si este a celor care stiu sa fie eroi pentru cei de langa ei. Si nu le trebuie nicio superputere pentru asta, le trebuie doar puterea sa vada bucurie in cele mai mici lucruri. Nu trebuie arme, ci incredere si toleranta fata de lumea din jur. De vineri seara, Orasul Minunilor este capitala Romaniei si nu are nicio granita”, a spus Cornel Ilie, care a fost si regizorul show-ului, dar si creatorul Orasului Minunilor.

Timp de 2 ore, VUNK intr-o formula extinsa de 8  (Cornel Ilie, impreuna cu colegii sai  Gabriel Maga, Bogdan Crucianu si Nicu Sarghea, ajutati de Bobby Stoica, Razvan Ilie, Dan Incrosnatu si de Dan Nicolau) au incadrat cele mai mari hituri ale trupei intr-o poveste despre lucrurile simple si frumoase din jurul nostru, iar Roman Iagupov (Zdob si Zdub), Natalia Barbu si Maria Radu au fost invitatii speciali care au spus si ei povestile a trei dintre cele mai cunoscute piese ale trupei: “Fiecare”, “Scapa-ma de ea”, respectiv “Langa inima ta”.

Cind au iesit din sala, spectatorii au fost uimiti sa descopere ca show-ul nu s-a incheiat, pentru ca i-au descoperit pe membrii trupei pe un ecran urias, aparut ca prin magie in parcare, in timpul concertului; Cornel Ilie si colegii sai au vrut sa le spuna, din nou, ca Orasul Minunilor – cu miscarea sociala care l-a insotit pe tot parcursul promovarii concertului – nu se incheie odata cu show-ul de la Sala Polivalenta.

Noua capitala a Romaniei, Orasul Minunilor, poate fi gasita pe facebook.com/in.orasul.minunilor si www.orasulminunilor.ro, iar actiunile super eroilor VUNK vor continua sa ne arate intamplarile frumoase din jurul nostru. In curind vor aparea benzile desenate VUNK in Orasul Minunilor, cartea cu POVESTEA Vunk In Orasul Minunilor si veti fi invitati sa participati activ la actiuni educative si umanitare initiate de Cornel Ilie si colegii sai.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE