Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Coldplay apare pe coloana sonora a filmului regizat de Angelina Jolie
05.11.2014, 1:13 am

Coldplay va lansa o noua piesa intitulata “Miracles”, realizata special pentru coloana sonora a filmului “Unbroken” ce urmeaza va debuta pe marile ecrane din SUA pe data de 25 decembrie. In Romania, filmul va rula in cinematografe incepand cu 23 ianuarie 2015.

Regizat si produs de Angelina Jolie, filmul spune povestea incredibila, ce dateaza din perioada celui de-Al Doilea Razboi Mondial, a eroului Louis “Louie” Zamperini (Jack O’Connel) si a doi dintre camarazii sai care supravietuiesc timp de 47 de zile intr-o pluta dupa ce suferisera un accident aviatic pentru ca, apoi, sa cada in mainile marinei japoneze care ii trimite intr-o tabara de prizonieri.

Adaptat dupa cartea de succes a Laurei Hillenbrand (“Seabiscuit: An American Legend”), “Unbroken” prezinta extraordinara lectie de rezistenta a spiritului uman oferita de povestea reala a lui Zamperini.

Coloana sonora a filmului va fi lansata in SUA pe 16 decembrie prin Atlantic Records, iar in Marea Britanie pe 15 decembrie prin Parlophone Records.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE