Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Roxette aniverseaza 30 de ani de activitate printr-un disc special
13.02.2015, 12:34 pm

Duo-ul suedez care a marcat istoria pop-rock-ului mondial, Roxette, aniverseaza 30 de ani de activitate printr-un disc special, denumit "Roxette: The 30 Biggest Hits XXX", care va contine 30 dintre cele mai mari hituri ale trupei.

De-a lungul timpului, formatia a inregistrat vanzari de peste 80 de milioane de unitati in intreaga lume si s-a clasat pe primul loc in topurile din SUA cu 4 single-uri diferite.

Discul aniversar reuneste cele mai bune dovezi pentru care Roxette reprezinta una dintre cele mai de succes formatii ale anilor ’80 si ’90.  Astfel, materialul include piese devenite clasice precum “The Look”, “It Must Have Been Love”, “Listen to Your Heart”, “Joyride”, “How DO You Do” si multe altele.

Pentru a sarbatori cei 30 de ani alaturi de fani, Marie Fredriksson si Per Gessle au incheiat deja prima parte a turneului lor aniversar, sustinand concerte in Rusia, Finlanda, Lituania si Estonia inca de anul trecut, iar de curand au vizitat Noua Zeelanda si Australia.

Incepand cu data de 10 mai, Roxette se intoarce in Europa, iar pe 13 iulie au programat un show special pe Arena O2 din Londra.

In cadrul turneului aniversar figureaza si capitala Romaniei, Bucuresti, Roxette urmand sa concerteze pe 17 mai la Arenele Romane intr-un eveniment organizat de EMAGIC.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE