Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

CĂLĂTOR DE WEEKEND
20.03.2015, 7:57 am

Sfârșitul de săptămână oferă posibilități de relaxare diverse în funcție de gust și interese.

Într-o țară de mămicuțe și bebeluși târgurile de gen sunt aporape o necesitate, așa că weekendul acesta sunteți așteptați la ediția de primăvară Baby Expo, la Sala Polivalentă din București. Părinţii vor descoperi aici inovaţiile în materie de cărucioare, scaune auto, puericultura mică şi jucării, noile tendinţe în modă pentru copii şi gravide, mobilier şi decoraţiuni, produse alimentare şi de igienă.

La Brașov, are loc Târgul Internaţional de Carte şi Muzică. Nu vor lipsi ofertele variate, reducerile și promoțiile pregătite de participanți, de zecile de edituri și case de discuri care vor fi prezente la Business Park Brașov, la fel cum nu vor lipsi nici oaspeții de seamă, lansările de carte și muzică.

La sfârșit de săptămână, Târgoviștea vă invită la teatru: „Memoria apei”, astăzi și mâine, la Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, și „Stofă de star”, duminică, la Sala Studio. Spectacolele încep la 7 seara. Pe copii îi așteaptă „Vasilache și Mărioara”, sâmbătă, la Sala Mihai Popescu, de la ora 11.  

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE