Minisat Explorer
Sergiu Dumitru

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

CĂLĂTOR DE WEEKEND
03.04.2015, 7:52 am

Acest sfârșit de săptămână oferă posibilități de relaxare diverse în funcție  de gust și interese.

„Vin Floriile cu soare şi soarele cu Florii” este evenimentul programat să se desfășoare weekendul acesta la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” din București. Sărbătoarea Bucuriei - Floriile oferă publicului vizitator întâlnirea cu tradiţiile specifice sărbătorilor pascale. La Târgul de Florii sunt invitaţi meşteri populari, producători de preparate din gastronomia tradiţională şi produse bio. Puteţi participa la ateliere interactive de iniţiere în pictura pe sticlă şi încondeierea ouălor. Un târg similar are loc și la Muzeul Țăranului Român.

Tot Bucureștiul este gazda unui eveniment cât se poate de simpatic: International Pillow Fight Day. Cu alte cuvinte, aveți liber la o bătaie zdravănă cu perne, mâine după-amiază de la 4 în Piaţa Universităţii.

Weekendul acesta sunteți invitați și la teatru. „Tony Bulandra” vă așteaptă mâine și poimâine de la ora 19 la „Antigona”, o tragedie pură, care a generat și continuă să genereze interes atât din partea publicului, cât și a oamenilor de teatru contemporani. 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE