Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

CĂLĂTOR DE WEEKEND
29.05.2015, 7:47 am

Cel mai mare show, MONSTER X TRUCK DIN S.U.A, ajunge în premieră la Bucureşti, duminică, la Băneasa Shopping City. Împătimiţii sporturilor cu motor, amatori de adrenalină şi spectacol, dar şi copiii însoţiţi de părinţi sau bunici vor avea parte de o experienţă senzaţională! MONSTER X TOUR le va oferi şansa vizionării celor mai fascinante cascadorii ale piloţilor celebrelor maşini cu roţi gigante şi ale bikerilor de motocross.

Weekendul acesta se încheie, tot în Capitală, cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Comediei Româneşti - festCO. Festivalul a fost înfiinţat în 2003 şi are ca scop promovarea dramaturgiei româneşti şi a celor mai bune spectacole ce au la bază texte de comedie românească.

Cel mai faimos robot din întreaga lume, Titan the Robot vine la Ploieşti. Duminică şi luni,  cei prezenţi la Ploieşti Shopping City vor avea parte de o experienţă unică. Titan the Robot îi aşteaptă atât pe cei mici, cât şi pe cei mari cu un show de dans şi muzică spectaculos cu care a cucerit fanii din întreagă lume, din China până în Dubai, America, Marea Britanie şi Spania. Din program nu vor lipsi nici fotografiile cu gigantul de 2.4 m înălţime care a dansat pe aceeaşi scenă cu nume mari ale industriei de divertisment, precum Rihanna şi Will.I.Am. Titan the Robot o să îşi facă apariţia în parcarea Ploieşti Shopping City la orele 12:30, 16:30 şi 19:00.

Mai mult, cei mici vor avea parte de distracţie şi în Tărâmul MiniBucuriilor alături de personajele preferate din desene animate, jocuri, dulciuri şi multe surprize. Voia bună va fi completată de spectacole de muzică şi dans şi de reduceri speciale dedicate piticilor.

În fine, Festivalul Internațional al Artelor Spectacolului BABEL, ediția a V-a, va avea loc la Târgoviște între 1 și 12 iunie. Anul acesta, festivalul se împarte în două mari evenimente: între 1 și 5 iunie va avea loc renașterea Festivalului Păpușilor Vii, dedicat teatrului de animație, iar între 6 și 12 iunie vor fi programate evenimentele de teatru, teatru de stradă, dans și muzică proprii Festivalului BABEL. 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE