Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

CĂLĂTOR DE WEEKEND
03.07.2015, 9:43 am

Muzica este cuvântul de ordine weekendul acesta. 

Bucharest Jazz Festival, ajuns la a patra ediţie, se prezintă cu un lineup impresionant cu peste 50 de muzicieni, legende ale jazzului mondial, cei mai buni muzicieni ai jazzului românesc, dar și cu expoziții, filme, lansări de disc și carte care vor capta și fascina publicul. Iubitorii de rock vor avea un motiv în plus să se bucure de muzica lor preferată.

”I Am The Rocker” este un nou festival de rock care va fi organizat weekendul acesta, la Romexpo. Dream Theater, Mayhem, Arkona, Celelalte Cuvinte sunt câteva dintre numele care vor participa la festival. Pe lângă muzica de calitate, spectatorii vor putea lua parte la numeroase activități, scopul organizatorilor fiind acela de a oferi o gamă largă de alternative de distractie. Aflat la prima ediție, ”I Am The Rocker” este primul festival din țara noastră în care apa plată va fi gratuită.

Zdob şi Zdub, Alternosfera, Luna Amară, Coma, Grimus, Şuie Paparude şi mulţi alţii cântă la festivalul SHINE tot mâine și poimâine la Arenele Romane din Bucureşti.

Muzică pentru toate gusturile, artă contemporană, ateliere, spectacole de teatru și delicii culinare dobrogene. Asta este rețeta pe care o oferă organizatorii Fish Eye Fest II anul acesta la Vama Veche tuturor celor care vor o vacanță de vis la malul mării. Trupele Zdob și Zdub, The Amsterdams, The Kryptonite Sparks sau DJ K-lu se vor ocupa de crearea unei atmosfere de sărbătoare pe parcursul celor două zile de festival.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE