Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Iron Maiden dezvaluie o prima piesa de pe noul album
17.08.2015, 11:18 am

Iron Maiden au facut zilele trecute o surpriza fanilor din intreaga lume si au lansat o prima piesa extrasa de pe cel mai recent album, “The Book Of Souls”. “Speed of Light” este acompaniata si de un videoclip in care rolul principal este interpretat de bine cunoscutul Eddie, mascota formatiei.

Scrisa de Adrian Smith si Bruce Dickinson, “Speed of Light” poate fi descarcata la fiecare pre-comanda plasata pentru "The Book of Souls". Totodata, ea este disponibila pe site-ul oficial al trupei, www.ironmaiden.com, pe canalul lor de YouTube, dar si in magazinele digitale, Spotify si Apple Music.

Videoclipul a fost produs si regizat de Llexi Lion folosind animatiile si efectele vizuale create de The Brewery Production Company. Acesta este primul clip muzical semnat de Llexi care a avut si un avantaj in realizarea sa: este un mare fan Iron Maiden. Leon este si creatorul seriei de benzi desenate Eternal Descent pe care a digitalizat-o intr-o animatie avand in centrul sau lumea muzicii rock si metal. Mai apoi, Leon avea sa isi extinda influenta si asupra industriei jocurilor video. A fost ales sa colaboreze cu The Brewery, o compania care are in palmares filmul punk-rock al anului 2010, “Sex & Drugs &Rock’n’Roll” cu Andy Serkis, fimul “Spike Island” cu Emilia Clarke in rolul principal care spunea povestea unui festival de muzica, iar recent pelicula biografica a lui Ian Fleming (scriitorul seriei James Bond).

Videoclipul "Speed of Light" este un omagiu adus celor 4 ani de jocuri video juxtapuse cu aniversarea de 40 de ani al “talismanului” formaiti Iron Maiden, Eddie. care calatoreste in timp si spatiu pentru a-si implini destinul de Heracle.

The Books of Souls este cel de-al 16 album de studio al legendarei trupe Iron Maiden si a fost inregistrat in Paris la Guillame Tell Studios alaturi de producatorul Kevin Shirley.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE