Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Sam Smith inregistreaza noul soundtrack al filmului James Bond
14.09.2015, 1:02 am

Soundtrack-ul celui de-al 24-lea film James Bond, ”Spectre”, a fost înregistrat de Sam Smith. Melodia se numește „Writing’s on the Wall” și este deja disponibilă pentru precomenzi în format CD și vinil.

„Acesta este un punct culminant al carierei mele. Sunt onorat să anunț în sfârșit că voi interpreta următorul soundtrack Bond. Sunt extrem de entuziasmat să fac parte din acest proiect atât de rezonant în cultura britanică și să mă alătur unui line-up compus din artiști pe care îi admir. Sper să vă placă această piesă la fel de mult cât mi-a plăcut mie să o înregistrez”, a declarat Sam Smith.

Soundtrack-ul „Writing’s on the Wall” este compus de Sam Smith împreună cu Jimmy Napes, vechi colaborator al artistului și producător cunoscut pentru asocierile cu Disclosure șiMary J. Blige.

”Sam și Jim au compus o piesă inspirațională pentru ”Spectre”. Suntem convinși că vocea extraordinară a lui Sam va face ca „Writing’s on the Wall” să devină unul dintre cele mai bune soundtrack-uri Bond din toate timpurile”, au declarat producătorii noului film Bond, Michael G Wilson și Barbara Broccoli.

„Writing’s on the Wall” este primul soundtrack Bond, din 1965 încoace, înregistrat de un artist solo de origine britanică.

Recent, Sam Smith a înregistrat un nou record cu albumul său de debut, ”In the Lonely Hour”. Materialul stă de 67 de săptămâni consecutive în Top 10 Official Albums Chart din Regatul Unit.

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE