Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

CĂLĂTOR DE WEEKEND
06.11.2015, 8:15 am

Trupele Grimus, ZOB, Trooper şi AURA urcă, în seara aceasta, pe scena Arenelor Romane, în cadrul concertului Legal Rock, care va îmbina genurile hard-rock şi rock alternativ. Concertul a fost inițial organizat pentru sprijinirea Asociaţiei Stop Autismului, însă a fost adăugat un al doilea scop caritabil, astfel că o parte din venituri urmează să fie donate victimelor din clubul Colectiv. 

La începutul acestei săptămâni, Bucureștiul a devenit scena principală a teatrului independent din România. Până duminică se desfășoară Festivalul Naţional de Teatru Independent care va prezenta cele mai bune producţii independente din ţară. 

Muzică bună și atmosferă de neuitat! Asta promit organizatorii ”Festival Rock Top T 2015”, astăzi și mâine la Buzău. Organizat la Cafeneaua Artiștilor, evenimentul este unul dintre cele mai longevive spectacole de acest gen din România. Concertează, printre alții, Lună Amară, Altar și Celelalte Cuvinte. 

Cluj Blues Fest este un festival internaţional de blues şi singurul dedicat acestui gen de muzică din judeţul Cluj. Ediţia a doua a evenimentului va avea un program diversificat cu cinci trupe de blues invitate din ţară şi străinătate cât şi workshop-uri, prezentări de instrumente şi vizionări de documentare despre istoria bluesului. 

Ne oprim, pe final, și la Brașov.Transylvania Wine Fair aduce la Brașov Business Park vinuri medaliate completate de delicatese gastronomice. Vor participa producători, importatori şi distribuitori de vinuri, băuturi alcoolice, cafea şi ciocolată și alte produse culinare.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE