Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

CĂLĂTOR DE WEEKEND
20.11.2015, 7:38 am

Sfârșitul de săptămână ne îmbie cu evenimente apetisante, gastronomice, dar și culturale. 

Festivalul Pescăresc de Toamnă îşi deşartă plasele cu sute de kilograme de pește, fructe de mare, raci, în Parcul Naţional din Sectorul 2 al Capitalei. Veţi putea încerca saramură de pește cu mămăliguţă aburindă şi usturoi, păstrăv şi scrumbie afumată, dar şi produse inedite din pește: tone de raci, mici şi chifteluţe, cârnaţi şi cabanoşi tot din pește, scrumbie pe ţepuşă la grătar sau plăcinte cu pește. Se întâmplă astăzi și mâine.

Romexpo găzduiește a XXII-a ediție a Târgului Internațional Gaudeamus - Carte de învățătură, până duminică inclusiv. Cititorii sunt așteptați cu sute de mii de titluri, evenimente derulate non-stop pe toată perioada târgului, invitați speciali și numeroase ateliere de creație, dedicate celor mai tineri vizitatori, ori cu expoziții.

Ne deplasăm acum la Alba Iulia pentru Festivalul Concurs de Muzică de Folk Ziua de Mâine, care aduce alături cantautori tineri şi folkişti consacraţi precum Mircea Vintilă, Zoia Alecu, Vasile Şeicaru, Mircea Baniciu sau Ducu Berți.

În fine, la Cluj-Napoca, are loc City Fashion Week, eveniment care reunește cei mai cunoscuţi designeri români, specialişti în Hair-styling şi make-up.

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE