Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Adele și The Weeknd cântă la gala premiilor Grammy 2016
28.01.2016, 2:50 pm

Adele și The Weeknd sunt primii artiști care au confirmat prezența la gala premiilor Grammy 2016. Evenimentul va avea loc pe 15 februarie, la Staples Center din Los Angeles.


Adele a reușit ca pe final de 2015, în doar câteva zile, să depășească recorduri stabilite de alți artiști cu luni și chiar ani în urmă. Albumul ”25” s-a vândut în 3,38 milioane de exemplareîn doar 7 zile de la apariția sa pe piață, devenind albumul cu cele mai mari vânzări pe perioada unei săptămâni din 1991 încoace. Până la ora actuală, discul s-a vândut deja în peste 15 milioane de exemplare, iar asta în doar două luni de la punerea în vânzare, albumul fiind lansat pe 20 noiembrie.

The Weeknd, cel care a fost numit de John Norris de la MTV ”cel mai mare talent muzical de la Michael Jackson încoace”, este unul dintre favoriți pentru Best Original Song la Premiile Oscar 2016. Piesa ”Earned It”, de pe coloana sonoră „Fifty Shades of Grey„, a fost una dintre cele mai populare piese ale anului 2015, urcând până pe locul al 3-lea în topul Billboard Hot 100Lista artiștilor confirmați pentru live-uri la Grammy 2016:

  • Adele
  • The Weeknd
  • Kendrick Lamar
  • Little Big Town

Nominalizările la Premiile Grammy 2016 anunță o ediție ”furtunoasă”. Adele nu a fost eligibilă pentru această gală, așa încât Taylor Swift a completat spațiile libere a 7 categorii, fiind nominalizată în 2 dintre ele chiar pentru piesa ”Blank Space” (în traducere: ”Spațiu liber”). Ironia se transformă, însă, rapid în frustrare, fanii Madonna, Beyonce și Rihanna fiind nevoiți să constate că artistele lor preferate nu au nicio nominalizare. Cea mai mare surpriză a listei este, totuși, Kendrick Lamar, rapper-ul având nu mai puțin de 11 nominalizări.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE