Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Vița de Vie lansează pe 29 octombrie noul album!
30.03.2016, 6:19 am

Vița de Vie lansează pe 29 octombrie noul album!

Un amalgam de emoție și energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuți pe metereze!

Anul 2016 este pentru Vița de Vie un prilej de mare sărbătoare. După aniversarea de 20 de ani, din 20 februarie, cu Arenele Romane pline ochi, trupa anunță că menține, în continuare, starea de sărbătoare la cote cât mai înalte: pe 29 octombrie, va lansa următorul album printr-un concert care va avea loc tot la Arenele Romane. Și dacă tot e sărbătoare, primele 500 de bilete pot fi achiziționate cu 50 lei. Detaliile le găsiți pe iabilet.ro,eventbook.ro și pe ambilet.ro.

„Noul album Vița de Vie este rezultatul a tot ce am acumulat în ultimii ani. Este un amalgam de emoție și energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuți pe metereze”, spune Adrian Despot

Două dintre piesele de pe viitorul album sunt lansate deja: Inimi surde(https://youtu.be/tVWpq3icv0I) și Luna și noi(https://youtu.be/3MptxGVhWvY), urmând ca în fiecare lună, de acum încolo, fanii Vița de Vie să poată asculta câte un single nou, în contul celor 20 de ani de când sunt alături de trupa Vița de Vie.

De ce facem asta? Pentru că fanii noștri chiar merită! Pentru că fanii noștri sunt cei care ne-au susținut îtoți acești 20 de ani și vrem să simtă și ei, ca și noi, că acest an este unul de sărbătoare. Drept pentru care toți cei care s-au înscris și se vor înscrie la newsletterul vdv.umusic.ro vor primi, în continuare - în exclusivitate - toate piesele noastre single, una câte una, pe data de 20 a fiecărei luni” - Adrian Despot

Vița de Vie înseamnă:

Adrian Despot | Sorin Pupe Tănase | Cezar Popescu | Adrian Ciuplea | Mihai Ardelean

facebook.com/vitadevie

youtube.com/vitadevieofficial

vdv.umusic.ro

Discografia VDV:

1997 – lansare album de debut: RAHOVA

1999 – lansare album nr 2: FENOMENTAL

2001 – lansare album nr 3: EXXTRA

2002 – lansare album nr 4: DOI

2004 – lansare album nr 5: 9704

2007 – lansare album nr 6: EGON

2010 – lansare album nr 7: FETISH

2013 – lansare album nr 8: ACUSTIC

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE