Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

David Guetta a dat startul EURO 2016!
10.06.2016, 2:08 pm

Pe data de 9 Iunie, David Guetta a interpretat imnul Campionatului European de Fotbal 2016, in Paris, pentru peste 85 mii de fani, urmand ca astazi, pe 10 Iunie, sa urce pe scena Stade De France, la deschiderea oficiala a jocurilor EURO 2016.

Concertul ambasadorului UEFA EURO 2016, DJ-ul francez David Guetta, a inaugurat zona dedicata fanilor, in imediata vecinatate a Turnului Eiffel, care poate gazdui pana la 92.000 de suporteri. Zona cuprinde o suprafata egala cu 30 de terenuri uriase de fotbal, pe 130.000 metri patrati.

Acest concert a anuntat inceputul unei luni pline de entuziasm si emotii, timp in care cele 24 selectionate Europene se vor lupta pentru trofeul Campionatului. Primul meci va fi jucat intre echipa tarii gazda, Franta si selectionata Romaniei. 

Despre emotiile ce l-au cuprins ieri seara, David a declarat: "Nu mi-am imaginat ca intr-o zi, voi urca pe aceeasi scena, unde l-am admirat pe Johnny Hallyday in concert cand eram doar un pusti! A fost un proces care a durat mai mult de 2 ani de planificare si intr-un final se intampla!"

Imnul oficial al Campionatului, "This One's For You" featuring Zara Larsson a depasit peste 30 milioane de stream-uri pe Spotify, iar lyric video oficial a fost vizualizat de peste 13 milioane de ori pe YouTube in doar cateva saptamani. Lansarea videoclipului si remix-urilor oficiale sunt programate pentru saptamanile ce urmeaza. 

Piesa "This One's For You" va fi integrata in fiecare partida a acestui campionat, secvente insotind inceputul si sfarsitul transmisiilor TV in peste 130 tari din lume. 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE