Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

8 primării dâmbovițene, avertizate de Prefectura Dâmbovița pentru nerespectarea condițiilor de permanență impuse de avertizarea meteo
11.01.2017, 11:25 am

Prefectura Dâmboviţa a efectuat, de la începutul acestei săptămâni, zeci de controale inopinate la sediile primăriilor din judeţ, care ar fi trebuit să asigure permanenţa în caz de ninsori abundente, ger şi viscol.

8 primării dâmbovițene, între care și cea a orașului Titu, au primit avertismente pentru nerespectarea condițiilor impuse de vreme, informează Prefectura Dâmbovița.

Potrivit instituției, din 42 de primării verificate, 8 nu aveau niciun om de permanenţă care să răspundă la telefon sau să trimită un fax. Este vorba de primăriile Odobeşti, Potlogi, Poiana, Conţeşti, Braniştea, Titu, Ulmi şi Dobra.

Aceste administrații locale au primit un avertisment în care li s-au adus la cunoştinţă obligaţiile pe care le au în astfel de cazuri.  

De asemenea, la a doua abatere, primăriile vor fi amendate cu sume cuprinse între 2.000 şi 5.000 de lei.  

Judeţul Dâmboviţa a primit avertizare Cod Galben de ninsoare şi viscol, până azi la ora 21.00, mai precizează Prefectura Dâmbovița.  

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE