Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

De la 1 februarie, dispare taxa de cazier
13.01.2017, 9:16 am

Începând cu data de 1 februarie, pentru obținerea certificatului de cazier judiciar, nu se mai solicită taxa de 10 lei, conform prevederilor Legii privind eliminarea unor taxe și tarife, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, pentru a se obține un certificat de cazier judiciar în România, persoana fizică poate depune personal cererea-tip la orice subunitate de poliție în care există ghișeu de cazier judiciar, însoțită de actul de identitate aflat în termen de valabilitate.

De asemenea, persoana juridică depune prin reprezentant legal, care trebuie să-și dovedească calitatea, cererea-tip, cu datele complete de identificare și motivată, la orice subunitate de poliție în care există ghișeu de cazier judiciar, însoțită de dovada calității de persoană juridică, dovada că deponentul este reprezentantul legal al persoanei juridice solicitante (Anexa 38 din H.G. nr. 345/2010) și de copia de pe actul de identitate al reprezentantului legal.

Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc sau în cel mult 3 zile de la data solicitării. Documentele sunt valabile 6 luni de la data primirii și numai în scopul pentru care au fost eliberate.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE