Happy Hours
Cristina si Cosmin

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Ziua Culturii Naționale, marcată astăzi și luni, la Biblioteca Judeţeană „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa!
13.01.2017, 12:34 pm

,,Data de 15 ianuarie are pentru toţi românii o dublă  semnificaţie: Ziua Culturii Naţionale şi ziua de naştere a poetului naţional Mihai Eminescu.

Cu acest prilej avem onoarea de a vă invita să participaţi la un amplu program dedicat celor două evenimente, astăzi de la ora 1200, la sediul Bibliotecii Judeţene Dâmboviţa (Str. Stelea, nr. 2).

Evenimentul este organizat de către Biblioteca Judeţeană „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa şi Arhiepiscopia Târgoviştei, sub egida Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi va include: conferinţă tematică şi moment muzical”, se arată într-un comunicat primit la redacție de Biblioteca Județeană din Târgoviște.

Conferința tematică se intitulează ,,Toate-s vechi și nouă toate”, fiind susținut de profesor universitar doctor, Lucian Chișu.

Momentul muzical este susținut de un grup de elevi de la Liceul ,,Bălașa Doamna” din Târgoviște, profesor coordonator, Oana Preda. Momentul muzical este inspirat din lirica eminesciană.

Ziua Culturii va mai fi marcată de instituția de cultură și luni, 16 ianuarie, prin intermediul unei activități de lecturi publice din lirica eminesciană la Biblioteca pentru Copii, a declarat pentru RADIO MINISAT, Agnes Erich, directorul Bibliotecii Judeţene „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa! De asemenea, la Biblioteca Județeană din Târgoviște se va viziona luni și un film despre viața lui Eminescu. Evenimentul prilejuit de dublul eveniment inițiat de Academia Română, Ziua Culturii și Ziua lui Eminescu, este organizat de Biblioteca Județeană din Târgoviște în colaborare cu Asociația ,,Literata”!

 

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE