Happy Hours
Cristina si Cosmin

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Elevii dâmbovițeni merg mâine la școală pentru recuperarea zilei de luni
27.01.2017, 12:12 pm

Elevii și profesorii merg mâine la școală pentru a recupera ziua de luni din această săptămână. Este vorba de ziua de 23 ianuarie dinaintea sărbătorii legale pentru Ziua Unirii din 24 ianuarie.

Celelalte zile în care cursurile au fost suspendate, fie din cauza condițiilor meteorologice, respectiv 11-12 ianarie, fie pentru că au fost legate în vederea unei minivacanțe, cum ar fi ziua de vineri, 2 decembrie, anul trecut, se vor recupera diferit în funcție de deciziile conducerilor școlilor, a declarat Inspectorul General Adjunct al Inspectoratului Școlar Dâmbovița, profesor Gabriela Istrate.

Unele dintre școlile dâmbovițene și-au efectuat planul de recuperare după programul obișnuit mai ales când orarul școlii permite acest lucru și se învață doar într-un schimb. Astfel, programul școlar va fi prelungit cu o oră sau două ore după efectuarea cursurilor.

Alte școli dâmbovițene vor recupera orele pierdute în urma suspendării cursurilor din zilele de 11-12 ianuarie, din cauza vremii, în sâmbete din martie și aprilie.

În prezent, este o perioadă plină în care se definitivează situația școlară pe primul semestru, dar sunt în plină desfășurare și concursurile școlare, olimpiadele la diverse discipline, fazele pe școală și pe oraș.

,,Ne dorim rezultate excepționale care să confirme valoarea învățământului dâmbovițean! Succes, tuturor!”, a mai precizat Inspectorul General Adjunct al Inspectoratului Școlar Dâmbovița, profesor Gabriela Istrate.

 

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE