Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Atenție la polei!
30.01.2017, 11:58 am

Atenție, șoferi, dar și pietoni, cum circulați astăzi pentru că a fost emisă o atenționare de polei.

Deși atenționarea era valabilă până la ora 10.00, situația se menține la Moreni având în vedere temperaturile negative, dar și burnița de noaptea trecută astfel că, unele zone din oraș, s-au transformat în patinoar.

Polițiștii din Moreni vă recomandă adaptarea vitezei la condițiile de trafic mai ales că nerespectarea acestei măsuri a dus la un accident mortal, zilele acestea, în zona Moreni.

,,Poliția din Moreni este în alertă mai ales după accidentul mortal de sâmbătă seara de la Valea Lungă, una dintre cauze fiind neadaptarea vitezei la condițile de trafic. În prezent, pe fondul atenționării de polei, drumarii au intervenit încă de noaptea trecută și au împrăștiat nisip pe carosabil. S-a acționat, în special, în zona Schela Mare la intrarea în oraș dinspre Târgoviște, dar și pe Bana spre Ploiești. Acestea sunt zone cu serpentine numeroase, pante abrupte, râpe adânci de o parte și de alta a drumului și vizibilitate redusă. Efective mărite de polițiști sunt în trafic pentru asigurarea prevenirii accidentelor rutiere, informează Șeful Poliției Moreni”, comandant Laurențiu Cucuteanu.

Până în prezent nu s-au înregistrat incidente deosebite pe drumurile rutiere cauzate de polei, mai precizează sursa citată.

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE