Happy Hours
Cristina si Cosmin

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Proteste împotriva modificării legislației penale, aseară, în fața Primăriei Moreni!
02.02.2017, 10:21 am

După Târgoviște, și în municipiul dâmbovițean Moreni au avut loc ieri proteste anti-grațiere.

Manifestările au avut loc timp de aproximativ două ore în fața Primăriei Moreni.

Anunțuri cu privire la organizarea protestului au fost postate pe o rețea de socializare, în grupul ,,Ești din Moreni dacă...”.

Oamenii s-au mobilizat în jurul orei 17.00, iar protestul a durat aproximativ două ore. Protestatarii s-au strâns în Parcul Central după care au venit la Primăria Moreni.

La protest au participat aproximativ 50 de persoane, cu diverse categorii profesionale, în special, intelectuali, profesori, foști revoluționari-participanți activi la evenimentele din decembrie “89. La proteste au fost deopotrivă, bărbați, femei, dar și copii!

Manifestările au fost pașnice, fără a se înregistra incidente deosebite.

După încheierea protestului de la Moreni, unii dintre manifestanți au plecat la Târgoviște sau la București pentru a participa la protestele de acolo.

Manifestanții anunță că vor protesta, din nou, diseară, în fața Primăriei Moreni, informează Ștefan Stanciu, participant la protestele de aseară și fost revoluționar, fiind cunoscut în oraș ca un critic frecvent al administrației locale reprezentate de PSD.

În replică, referitor la manifestările din fața Primăriei Moreni, edilul-șef, Constantin Dinu, declară că protestul nu în regulă pentru că nu a avut autorizație. În plus, nu înțelege prezența mare a unor copii.

În calitate de președinte al PSD, organizația Moreni, Constantin Dinu, a mai apreciat despre protestele din țară, din aceste zile, că au apărut ca urmare a unei comunicări defectuoase.

Legea este bună, dar guvernul nu a comunicat suficient cu populația în vederea înțelegerii acestei inițiative, a mai spus liderul PSD Moreni.

 

 


 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE