Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Locuitorii din Ocnița, zona Moreni, fără apă potabilă, timp de cinci zile!
04.02.2017, 10:47 am

Compania de Apa Targoviste-Dambovita va informeaza ca in vederea efectuarii unor lucrari de reparatie la rezervorul de acumulare apa potabila, in perioada 03 februarie 2017 (orele 08:00) - 08 februarie 2017 (orele 24:00) in comuna Ocnita, se va furniza apa neclorinata. 

In vederea preintampinarii punerii in pericol a sanatatii populatiei, precum si pentru mentinerea unui nivel satisfacator de sanatate a locuintelor, se va furniza apa necesara in perioada amintita cu urmatoarele restrictii: 

-Se interzice consumul apei in scop potabil; 
-Se interzice consumul apei pentru spalarea alimentelor; 
-Se interzice utilizarea apei pentru igiena personala. 

De asemenea va informam ca inainte de reluarea distributiei vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate, pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, in conformitate cu reglementarile in vigoare. 

Se recomanda a nu se folosi apa in scop potabil imediat dupa pornire, pana la limpezire. 
Preventiv, pana la primirea buletinului cu analize microbiologice (cca. 72 de ore), va recomandam sa fierbeti apa utilizata in scop potabil timp de minim 15 minute.

Localitatea Ocnița se află în apropierea municipiului Moreni.

Și în localitatea dâmbovițeană Pucioasa sunt iar probleme cu apa. În ultima săptămână au fost semnalate numeroase avarii și din această cauză furnizarea apei a fost întrerupă în stațiune.

Aseară, la Centrul Cultural din stațiunea dâmbovițeană, Primăria Pucioasa a organizat o întâlnire cu cetățenii pentru a informa populația cu privire la zonele afectate de avarii.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE