Happy Hours
Cristina si Cosmin

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Vacanță activă pentru directorii dâmbovițeni de școli
08.02.2017, 9:05 am

Directorii școlilor dâmbovițene participă zilele acestea la un curs de perfecționare privind gestionarea documentelor manageriale, dar și îmbunătățirea managementului educațional, informează Inspectorul General Adjunct al Inspectoratului Școlar Dâmbovița, profesor Gabriela Istrate.

Cursul este organizat de Inspectoratul Școlar Dâmbovița și Casa Corpului Didactic Dâmbovița.

Formatori în cadrul acestor cursuri sunt inspectorul școlar general adjunct Gabriela Istrate, inspectorii Mioara Aldescu și Liviu Vasilescu, alături de profesor Dana Barbu, directorul Casei Corpului Didactic Dâmbovița.

Gazdă generoasă a cursului de ieri a fost Școala ,,Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa care s-a mutat în casă nouă în anul școlar 2016-2017, fiind, în prezent, o veritabilă instituție de învățământ la standarde europene în urma unui amplu proiect de reabilitare-modernizare. Școala este nouă, modernă și foarte atractivă pentru desfășurarea unui proces de învățământ în condiții dintre cele mai bune. De altfel, performanțele elevilor acestei școli sunt îndrumate cu grijă, talent și dăruire de oameni cu vocație, dascăli dedicați acestei profesii, fiind vorba de cadrele didactice de la Școala ,,Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa, cu managerii săi de succes, director, Claudia Mihai și director adjunct, Alina Gealepu.

În acest an, de Ziua Culturii Naționale, la instituția de învățământ a fost dezvelit bustul ,,Elenei Donici Cantacuzino” al cărei nume ilustru este purtat de această școală.

La cursul organizat la Școala ,,Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa învață să fie buni manageri peste 20 de directori de școli, grădinițe și licee din nordul județului.

De altfel, toți directorii din județ vor participa la acest curs.

Activitatea este organizată pe centre metodice, fiind organizate mai multe grupe, a mai precizat conducerea IȘJ Dâmbovița.

,,Pentru că ne dorim directori cât mai bine pregătiți și înarmați cu cele mai adecvate strategii manageriale, am început cursuri de formare prin CCD. La sfârșitul săptămânii trecute am avut o experiență frumoasă și la Liceul Tehnologic Tărtășești. Felicitări tuturor cursanților!”, a mai spus Inspectorul General Adjunct al Inspectoratului Școlar Dâmbovița, profesor Gabriela Istrate.

 

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE