Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Campania împotriva violenței domestice “ARIPI FRÂNTE”, și în Dâmbovița
09.02.2017, 9:47 am

În perioada următoare, polițiștii dâmbovițeni vor organiza ample activităţi de informare cu privire la măsurile care pot fi luate pentru a preveni violenţa în familie, vor fi purtate discuţii în diverse contexte sociale și vor fi oferite ghiduri ale siguranţei pentru victimele violenţei în familie.

Toate aceste acțiuni fac parte din campania de prevenire a violenței în familie “Aripi Frânte”, derulată de Poliția Română pe tot parcursul acestui an.

Afişul de promovare a campaniei şi numerele de telefon la care pot fi sesizate situaţii de violenţă domestică sau de unde pot fi obţinute informaţii pe această temă va fi expus în locuri publice si vizibile.

Scopul campaniei constă în informarea potențialelor victime ale violenței în familie cu privire la posibilitățile pe care le au de a se apăra împotriva agresorilor și se adresează persoanelor care înțeleg că se află într-o situație de tip abuziv și fac primii pași spre a ieși din acel mediu.

Ieri, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității Dâmbovița au organizat o masă rotundă, la care au fost dezbătute aspecte privind violența în familie, la aceasta participând studenți ai Universității Valahia din Târgoviște, efective de la Serviciul de Ordine Publică, reprezentanți ai Direcției pentru Asistență Socială Târgoviște și Agenţiei Naţionale pentru Egalitatea de Şanse între femei şi bărbaţi și o victimă a violenței în familie.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE