Happy Hours
Cristina si Cosmin

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Victorie mare pentru CSM Târgoviște
23.02.2017, 3:33 pm

Echipa de baschet feminin a CS Municipal Târgoviște a reușit o victorie mare, aseară, în Sala Sporturilor!

Fetele pregătite de Cătălin Tănase au răpus, încă o dată, puternica echipă a Clujului, după un joc extrem de spectaculos, privit pe viu de peste 1500 de spectatori.

Târgoviștencele au fost conduse în primul sfert cu 4-14, însă căpitanul Porchia Green a sunat imediat adunarea, a pasat perfect în spatele semicercului pentru imperiala Larisa Toma, care a înscris 3 puncte. De aici totul a ieșit perfect pentru Municipal.

S-a terminat 58-53 pentru CS Municipal care reușește, după această spectaculoasă victorie, să-și consolideze poziția secundă din clasament.

Peste 1500 de oameni au luat parte la jocul fetelor noastre.

Partida a început cu prezentarea trofeului câștigat acum două săptămâni la Sfântu Gheorghe, Cupa României, iar finalul i-a găsit pe toți târgoviștenii sărbătorind o nouă victorie a favoritelor.

Atmosfera din Polivalentă a fost exact ca în vremurile în care CSM câștiga titluri naționale, multe dintre ele tot cu Tănase pe banca tehnică. Sâmbătă, echipa noastră va juca la Satu Mare, iar miercurea viitoare se anunță un nou derby în Sala Sporturilor, împotriva Olimpiei Brașov.  

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE