Happy Hours
Cristina si Cosmin

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Minoră din Niculești, căutată de polițiști
24.02.2017, 11:46 am

Poliţiştii din Dâmbovița caută o minoră, de 14 ani, care a plecat de acasă și nu a revenit până în prezent. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorului sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 15 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizaţi că ANGHEL ELISABETA ANTONIA de 14 ani, din Niculești, satul Movila, a plecat de acasă şi nu a mai revenit. 

Minora are 1.50-1.55 m. înălţime, constituție astenică, 42-45 de kg. greutate, ochi căprui, păr șaten, fără semne particulare. 

La momentul plecării, acesta purta blugi bleumarin, jachetă de culoare albastru închis din fâș și era încălțată cu o pereche de adidași albi.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE