Happy Hours
Cristina si Cosmin

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Olimpiada de română, faza județeană, sâmbătă la Târgoviște!
27.02.2017, 10:14 am

Cei mai buni dintre elevii dâmbovițeni au la fiecare sfârșit de săptămână competiții în care-și pot demonstra performanțele la învățătură, în această perioadă fiind în plină desfășurare olimpiadele pe oraș. La sfârșit de săptămână a avut loc olimpiada la limba română, faza locală, urmând ca elevii cei mai buni să participe sâmbătă, la Târgoviște, la etapa județeană.Tot în weekend a avut loc și etapa județeană a olimpiadei de latină. Olimpiada de limbi clasice, faza județeană, a avut loc la Școala Gimnazială ,,Tudor Vladimirescu” din Târgoviște.

La sfârșitul acestei săptămâni, Colegiul Național ,,Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște va fi gazda etapei județene a Olimpiadei de Limba și literatura română.


Concursul județean va avea loc sâmbătă, 4 martie.

Tot sâmbătă, 4 martie, la Colegiul Național ,,Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște va avea loc și etapa județeană a Olimpiadei de Limba Neogreacă.

Pentru că profesorii dâmbovițeni de română au și un site, este bine de știut că rezultatele elevilor dâmbovițeni au fost publicate cu promptitudine sâmbătă seara după evaluarea lucrărilor de la concursul desfășurar cu câteva ore mai devreme, pe site-ulhttps://limbaromanadb.wixsite.com/profesori/dambovita. Aceasta este adresa electronică pe care pot fi consultate date cu privire la calendarul concursurilor școlare în domeniu, rezultatele elevilor la aceste competiții, dar și alte informații utile în domeniu, a declarat pentru Radio Minisat, Inspector limba și literatura română, limbi clasice și neogreacă, profesor Tatiana Ghiță.

Etapa locală a Olimpiadei de Limba și Literatura română s-a susținut la sfârșitul săptămânii în toate centrele metodice.

La Târgoviște, olimpiada a avut loc la Liceul Tehnologic ,,Constantin Brâncoveanu”.

La Găești, concursul local s-a susținut la Colegiul Național ,,Vladimir Streinu”.

La Moreni, olimpiada a avut loc la Liceul Tehnologic ,,Petrol”, iar la Pucioasa, gazda etapei locale a fost Școala Gimnazială ,,Mihai Viteazul”.

La Titu, etapa locală a avut loc la Școala Gimnazială ,,Pictor Nicolae Grigorescu”, iar la Voinești, la Liceul Tehnogic din localitate.

La Băleni, etapa locală a olimpiadei a fost susținută la Liceul Tehnologic ,,Udrea Băleanu”.

La sfârșitul acestei săptămâni, Colegiul Național ,,Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște va fi gazda etapei județene a Olimpiadei de Limba și literatura română, a mai precizat pentru Radio Minisat, Inspector limba și literatura română, limbi clasice și neogreacă, profesor Tatiana Ghiță.

,,Felicitări copiilor care au participat la etapa locală a olimpiadei de limba și literatura română și profesorilor îndrumători! Mulțumesc echipei de organizare. Succes în continuare!”, a mai spus Inspector limba și literatura română, limbi clasice și neogreacă, profesor Tatiana Ghiță, mai ales că, sâmbăta aceasta, la Târgoviște are loc etapa județeană a acestei competiții.

 

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE